Σέρουμ για βλεφαρίδες – τι είναι;

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι ευχαριστημένες με την όψη των βλεφαρίδων τους. Θα ήθελαν να είναι πιο μακριές και πυκνές. Όπου και να κοιτάξουμε βλέπουμε την καινούργια μόδα που θέλει τις γυναίκες να έχουν απίστευτα μακριές βλεφαρίδες. Βλέπουμε εικόνες με μακριές βλεφαρίδες στα περιοδικά και στις γιγαντοαφίσες. Πώς όμως μπορούμε να ενισχύσουμε τις βλεφαρίδες μας με ασφαλή τρόπο; Η απάντηση μπορεί να είναι τα σέρουμ για βλεφαρίδες.all1

Τι είναι όμως στην ουσία τα σέρουμ για βλεφαρίδες;

Τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι προϊόντα ομορφιάς που επιτρέπει στις βλεφαρίδες να αναπτυχθούν περισσότερο και να γίνουν πιο πυκνές. Κάθε σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να παράγεται σε εργαστήρια, σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς. Στη συνέχεια, το προϊόν πρέπει να ελέγχεται από ανεξάρτητα εργαστήρια πριν εγκριθεί για πώληση.

Τα πιο αποτελεσματικά σέρουμ για βλεφαρίδες είναι εκείνα τα οποία βασίζονται σε φυσικά συστατικά. Τα φυσικά συστατικά επηρεάζουν τον τρόπο δράσης των σέρουμ, αλλά φροντίζουν επίσης και την υγεία του δέρματος. Τα πιο δημοφιλή συστατικά είναι η Aloe Vera και τα αιθέρια έλαια. Τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι συχνά γεμάτα από βιταμίνες E, PP και Β5. Τα συνθετικά συστατικά χρησιμοποιούνται κυρίως για σκοπούς διαφύλαξης και επίσης για να αποτρέπουν την διάδοση των βακτηρίων. Τα περισσότερα σέρουμ βλεφαρίδων δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, οπότε όλες εσείς που λατρεύετε τα ζώα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε χωρίς να νιώθετε τύψεις.

Τα σέρουμ βλεφαρίδων βελτιώνουν την κατάσταση των βλεφαρίδων από μέσα προς τα έξω. Ενδυναμώνουν τους θύλακες των βλεφαρίδων και τις αναδομούν. Επιπλέον, κάνουν τις βλεφαρίδες πιο σκούρες και με περισσότερη λάμψη. Τα περισσότερα σέρουμ βλεφαρίδων κάνουν τις βλεφαρίδες πιο πυκνές δημιουργώντας την εντύπωση ότι φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες. Τα προϊόντα που έχουν βουρτσάκι που μοιάζει με μάσκαρα αφήνουν τις βλεφαρίδες σας καλά βουρτσισμένες και καμπυλωτές πριν εφαρμόσετε την μάσκαρα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουν τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι να κάνουν τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται υγρές, να τις κολλάνε μεταξύ τους ή να τις κάνουν να ξεφλουδίζουν.

Σέρουμ Βλεφαρίδων και Ασφάλεια

Κάθε σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να πληροί κάποια πρότυπα. Πρώτον, θα πρέπει να θυμάστε ότι τα σέρουμ βλεφαρίδων έχουν σχεδιαστεί μόνο για εξωτερική χρήση. Πρέπει να είστε προσεκτικές κατά την εφαρμογή του προϊόντος, έτσι ώστε να μην μπει στα μάτια σας. Είναι επίσης σημαντικό να αφαιρείτε πάντα τους φακούς επαφής πριν βάλετε το σέρουμ πάνω στις βλεφαρίδες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το φύλλο οδηγιών πριν τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος για βλεφαρίδες.