Σέρουμ Βλεφαρίδων – Τι είναι;

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που διαμαρτύρονται για την κατάσταση των βλεφαρίδων τους. Δεν είναι ευχαριστημένες με το πώς φαίνονται. Είναι είτε πολύ κοντές είτε πολύ αραιές. Κατακλυζόμαστε καθημερινά από διαφημίσεις που προωθούν κορίτσια με αφύσικα μακριές βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες κυριαρχούν στην βιομηχανία της ομορφιάς και αυτό δεν δείχνει να πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Αν παρ΄ όλα αυτά θέλετε να υιοθετήσετε μια φυσική προσέγγιση για την ενίσχυση των βλεφαρίδων σας, τα σέρουμ βλεφαρίδων μπορεί να είναι η καλύτερη λύση.

Όλη η αλήθεια για τα Σέρουμ Βλεφαρίδων

content_11Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση των σέρουμ βλεφαρίδων ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων μας. Πρέπει να σχεδιάζονται και να παράγονται σε εργαστήρια και να ελέγχονται από ανεξάρτητα ινστιτούτα. Τα συστατικά που έχουν ως στόχο να τονώσουν τους θύλακες των βλεφαρίδων πρέπει να είναι φυσικά, βασισμένα σε φυτά και ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή του δέρματος. Κάθε σέρουμ για βλεφαρίδες έχει δοκιμαστεί εκτενώς από τους κατασκευαστές, πριν κυκλοφορήσει προς πώληση.

Οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι μόνο τέσσερις γυναίκες από τις τριακόσιες που χρησιμοποίησαν τέτοια προϊόντα δεν είδαν θετικά αποτελέσματα. Τα πιο αποτελεσματικά σέρουμ βλεφαρίδων είναι αυτά που βασίζονται σε φυσικά συστατικά πλούσια σε βιταμίνες Η και Ε. Δεν ενισχύουν μόνο την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, αλλά επίσης καταπραΰνουν την περιοχή του δέρματος. Τα πιο συνηθισμένα συστατικά των σέρουμ βλεφαρίδων είναι μεταξύ άλλων: αιθέρια έλαια, εκχύλισμα παπάγιας, και πεπτίδια.

Για να είστε σε θέση να απολαμβάνετε τις εκπληκτικά όμορφες βλεφαρίδες σας, δεν είναι αρκετό απλά να αγοράσετε το σέρουμ βλεφαρίδων, αλλά πρέπει να είστε τακτικές κατά την εφαρμογή του προϊόντος και να το βάζετε κάθε ημέρα σύμφωνα με οδηγίες που δίνονται από την παρασκευάστρια εταιρεία. Όταν το σέρουμ βλεφαρίδων χρησιμοποιείται συστηματικά, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι οι βλεφαρίδες μας αναπτύσσονται και γίνονται πιο μακριές και πυκνές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Σέρουμ Ανάπτυξης Βλεφαρίδων σωστά;

Ανεξάρτητα από ποιο σέρουμ βλεφαρίδων θα επιλέξετε, θα πρέπει πάντα να επιμείνετε σε μερικούς απλούς και καθολικούς κανόνες σχετικά με την εφαρμογή των σέρουμ για βλεφαρίδες.

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό. Με απαλές κινήσεις, καθαρίστε την περιοχή γύρω από τα μάτια σας. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε ειδικά σαπούνια ή αφρούς που θα βοηθήσπυν στην απομάκρυνση όλων των ρύπων και της λιπαρότητας που έχουν συγκεντρωθεί εκεί. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής πριν εφαρμόσετε το σέρουμ. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής σας, πριν την εφαρμογή του σέρουμ.

Τα περισσότερα αποτελεσματικά σέρουμ για βλεφαρίδες έχουν ένα μικρό μυτερό πινέλο με το οποίο μπορούμε να διανέμουμε το προϊόν με ακρίβεια. Όταν το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό, τραβήξτε μια λεπτή γραμμή με το σέρουμ ανάπτυξης βλεφαρίδων στην γραμμή των βλεφαρίδων, έτσι ώστε το προϊόν να διεισδύσει μέσω του δέρματος στους θύλακες των τριχών. Αυτός ο τρόπος εφαρμογής είναι εύκολος και είναι παρόμοιος με τη χρήση eyeliner. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε το σέρουμ κάθε φορά από διαφορετικές γωνίες. Για παράδειγμα, μια μέρα μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε το προϊόν από την εσωτερική γωνία του ματιού, μετακινώντας το πινέλο προς την εξωτερική γωνία και την επόμενη ημέρα μπορείτε να κάνετε το αντίθετο. Προσπαθήστε να μην μπει το προϊόν στα μάτια σας. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, ξεπλύνετε τα μάτια σας με άφθονο χλιαρό νερό. Συνιστάται να αφήσετε το σέρουμ να στεγνώσει και να απορροφηθεί πλήρως πριν συνεχίσετε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Τα περισσότερα σέρουμ ανάπτυξης βλεφαρίδων απορροφώνται πλήρως από το δέρμα μέσα σε 10 λεπτά.